fbpx

4 apps van Facebook voor op je mobiele telefoon

4 mobiele apps van Facebook die je zeker op je mobiele telefoon moet hebben

Deze keer een video vanuit de auto.

Ook als ik onderweg ben, wil ik toch vaak nog iets op Facebook plaatsen. Dit kan een stukje tekst zijn, een foto maar ook een video. Apps voor op de mobiele telefoon zijn daarom erg belangrijk. Zo ook dus die van Facebook.

4 Facebook apps voor je mobiele telefoon

In deze video geef ik je 4 tips van mobiele apps die ik op mijn telefoon heb.

De apps die in bovenstaande video genoemd zijn, zijn zowel voor iPhone als Android beschikbaar.

Ik ben heel erg benieuwd welke apps jij al op je telefoon hebt geïnstalleerd. Misschien heb jij nog wel een leuke tip je met ons wilt delen. Laat het mij weten in een reactie.

Vond je dit een waardevol artikel? Wil je dit dan svp delen in jouw netwerk?

Wil jij meer praktische tips om meer te halen uit jouw zakelijke Facebook pagina? Kom dan naar de Facebook Implementatie Training. Meld je aan op https://maureenmulder.nl/FIT

4 reacties

  1. Voor wat betreft de mobilofoon is dit een goed overzicht. De Facebook app voor iPad durft weleens mank lopen. Zo heb ik onlangs ervaren dat het niet mogelijk is berichten vanuit een FB pagina waarvan ik beheerder ben, te delen met mijn tijdlijn.

  2. Hallo Carola,

    Ik heb geen ervaring met een Windows Phone. Het grote voordeel van de paginabeheer app is dat je voorkomt dat je als ‘de verkeerde persoon’ iets op jouw Facebook pagina plaatst en dat je een melding krijgt van de prive-berichten op jouw Facebook pagina. Je kunt via de paginabeheer app die pb’s ook beantwoorden. Dat gaat niet via de reguliere FB app.

    Ik verwacht dat de app voor Windows Phone deze functionaliteiten ook heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Delen