fbpx

Handige tool om tijd te besparen voor je Facebook berichten met afbeeldingen

Als je op je Facebook pagina berichten gaat plaatsen zijn afbeeldingen enorm belangrijk. Afbeeldingen trekken namelijk de aandacht van bezoekers. Met de afbeelding wil je bereiken dat mensen gaan stoppen bij je bericht. Gebruik krachtige afbeeldingen en zorg dat de afbeeldingen de aandacht trekt.

In deze video deel ik een website waar je gratis, mooie afbeeldingen kan vinden die je rechtenvrij mag gebruiken. En ik laat je een tool zien waarmee je tijd bespaart zodat je mooie afbeeldingen kunt maken voor op je pagina.

Vond je dit een waardevolle tip? Gebruik dan de deelknoppen om deze tip te delen met jouw netwerk.

Wil jij meer praktische tips om meer te halen uit jouw zakelijke Facebook pagina? Kom dan naar de Facebook Implementatie Training. Meld je aan op https://maureenmulder.nl/FIT

FIT

 

9 reacties

  1. Erg fijne tip weer, Maureen thanks. @Yvn: je kunt de snelheid van het bekijken via you tube heel makkelijk aanpassen. Deze video heb ik helemaal gezien en nam toch niet meer dan 8 minuten in beslag inclusief pauzes om de tip van Maureen direct te implementeren!

    1. Graag gedaan Jelle! En goed dat je de tip deelt om de snelheid aan te kunnen passen op YouTube, Dat weten veel mensen inderdaad niet. De snelheid van de video kun je aanpassen via het tandwieltje rechtsonder in de video.

  2. De moeite meer dan waard. Dank je wel Maureen. En je hoeft geen 11 minuten aaneengesloten te kijken. Tussendoor meteen met je meedoen. Ik dank je voor het delen van deze informatie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Delen