fbpx

HELP ik kan Facebook niet meer gebruiken als mijn pagina

HELP ik kan Facebook niet meer gebruiken als mijn pagina

Regelmatig krijg ik de vraag waar het overzicht is gebleven van de Facebook pagina’s die je met jouw zakelijk pagina geliked hebt.

Wat hier nu precies mee bedoeld wordt, wat de wijziging is die Facebook heeft doorgevoerd en hoe je kan terug vinden welke pagina’s je geliked hebt met jouw zakelijke Facebook pagina, laat ik je graag zien in mijn video.

Vond je dit een waardevolle tip? Gebruik dan de deelknoppen om deze tip te delen met jouw netwerk.

Wil jij meer praktische tips om meer te halen uit jouw zakelijke Facebook pagina? Kom dan naar de Facebook Implementatie Training. Meld je aan op https://maureenmulder.nl/FIT

FIT

18 reacties

  1. Hi Ghislaine,

   Hierdoor worden de berichten van andere pagina’s sneller weergegeven. Dit werkt een stuk efficiënter en het is ook een groot voordeel als je meerdere pagina’s beheert.

   Groetjes,

   Maureen

 1. Hoi Maureen,

  Ik heb even mijn account gecheckt, maar ik heb dat niet. Als ik via dat driehoekje naar mijn pagina navigeer, dan bijft bovenaan gewoon mijn persoonlijk account actief. Kan ik iets andere hebben ingesteld?

  1. Daar gaat volgens mij iedereen naartoe: je blijft ingelogd staan al jezelf en dan kan je naar je bedrijfspagina via dat pijltje. Per bericht kan je dan kiezen of je als je pagina of als jezelf reageert.

   1. Maar dat is het probleem niet. Het probleem is dat je niet (meer) de startpagina ziet van de zakelijke pagina’s die jij als zakelijke pagina hebt geliked. Helaas nog geen reactie van Maureen mogen ontvangen hierover.

    1. Klopt, maar volgens mij laat ze dat wel in de video zien: je gaat naar je bedrijfspagina en je klikt links op ‘paginaoverzicht bekijken’, daarmee krijg je de berichten te zien van pagina’s die jij als je bedrijfspagina geliked hebt

     1. Bedankt voor je reactie, Ghislaine. Het werkt inderdaad zo.

      – Maureen

  2. Hi Debbie,

   Dat klopt, Je persoonlijk account blijft actief. Dat is de wijziging van Facebook en ligt niet aan jouw instellingen.

   Hartelijke groet,

   Maureen

 2. Ook ik blijf hoe dan ook op mijn persoonlijke account. Ik kan helemaal geen berichtenoverzicht zakelijk bekijken. Ook ik heb de vraag, Kan ik iets anders in hebben gesteld?

  1. Hallo Juul,

   Bekijk bovenstaande video vanaf 2.49. Daarin leg ik uit dat je eea terug kan vinden via “Paginaoverzicht bekijken” op jouw zakelijke pagina. Het klopt dat je op je persoonlijke account blijft. Via het icoontje rechtsonder het bericht kun je ervoor kiezen om te reageren op die berichten als jouw FB pagina of als jezelf (privé). Het is dus nog steeds mogelijk om het berichtenoverzicht zakelijk te bekijken.

   Hartelijke groet,

   Maureen

 3. Bedankt voor dit filmpje Maureen, duidelijk zo. Waar ik alleen nog niet achter ben, is waar ik de ‘vind-ik-leuks’ van mijn zakelijke pagina kan vinden. En dan niet de statistieken, maar echt de ‘poppetjes’, zeg maar.
  Jammer dat Facebook allerlei functies wijzigt zonder daar melding van te maken. Fijn dat jij er uitleg over geeft.

   1. Hi Maureen, kun je me nog vertellen waar ik de ‘vind-ik-leuks’ van mijn zakelijke pagina kan vinden, zie mijn vraag hierboven?

 4. Goedemiddag,
  Hopelijk kunt u mij een tip aan de hand doen. Sinds vorige week donderdag kan ik onze Bedrijfspagina “Landgoed de Wildert in Bosschenhoofd. Een oase van rust in West-Brabant” niet meer gebruiken. Ik kan inloggen maar daar houdt het op. Ik kan niet liken, niet reageren en wat nu vooral van belang is, ik kan niet in m’n instellingen komen. De site is gewoon zichtbaar op internet en gasten kunnen gewoon plaatsen, maar ik kan zelf niets. Ik heb alles geprobeerd, cookies verwijdert, geschiedenis gewist, andere browser, andere computer etc. Onze prive site kan ik wel gewoon gebruiken. Ik heb al diverse keren via de prive site vragen gesteld of Facebook aub de boel weer werkend wil maken, maar ik hoor helemaal niets. Heeft u nog een tip hoe ik iemand dan benaderen die ons wel kan helpen ???

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Delen