fbpx

Hoe kan ik mijn zakelijke Facebook pagina het beste onder de aandacht brengen

Vandaag beantwoord ik een vraag van Susan. Zij vraagt: “Hoe kan ik mijn zakelijke Facebook pagina het beste onder de aandacht brengen zonder pusherig over te komen?”

In deze video laat ik je zien hoe je dat kunt doen.

 

In aanvulling op bovenstaande video, is het natuurlijk belangrijk dat je je volgers centraal blijft stellen op jouw Facebook pagina. Deel waardevolle content, zoals praktische tips en laat ze kennis maken met jou en jouw bedrijf. Zorg dat het leuk en aantrekkelijk blijft om de berichten van jouw zakelijke pagina te blijven volgen.

Vond je dit een waardevol artikel? Wil je dit dan svp delen in jouw netwerk?

Wil jij meer praktische tips om meer te halen uit jouw zakelijke Facebook pagina? Kom dan naar de Facebook Implementatie Training. Meld je aan op https://maureenmulder.nl/FIT

FIT

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Delen