fbpx

Hoe pas ik de privacyinstellingen aan van mijn Facebook bericht

Zo wijzig je de privacyinstellingen van je Facebook bericht

Het is hartstikke tof als mensen jouw bericht willen delen op Facebook. Het kan echter voorkomen dat mensen de melding krijgen:

De privacyinstelling van dit bericht betekent dat je het niet kunt delen

In dat geval betekent dit dat je de privacyinstelling van dit bericht moet wijzigen naar ‘openbaar’. Hoe je dit doet leg ik uit in deze video (Bedankt Rianne voor het stellen van deze vraag!)

 

Mocht dit artikel geen antwoord geven op jouw vraag, wellicht helpt dit artikel: https://maureenmulder.nl/facebook/ik-kan-het-facebook-bericht-niet-delen-op-mijn-facebook-pagina-privacyinstellingen/

Vond je dit een waardevol artikel? Wil je dit dan svp delen in jouw netwerk?

Wil jij meer praktische tips om meer te halen uit jouw zakelijke Facebook pagina? Kom dan naar de Facebook Implementatie Training. Meld je aan op https://maureenmulder.nl/FIT

FIT

10 reacties

 1. Hoi,

  Jij geeft aan dat je zakelijk alleen openbaar kan delen. Nu wil een zakelijke post delen op een andere zakelijke pagina van mij en krijg dezelfde melding. Hoe los ik dat op.

  Ik hoor het graag.

  1. Hoi Anneke,

   Gebruik je Facebook als jezelf of als je pagina? Als je FB als je pagina gebruikt dan werkt het niet. Je moet dan eerst even switchen naar FB gebruiken als jezelf. Dan zou het wel moeten werken. Laat je me weten of het gelukt is?

   Maureen

 2. Hallo Anneke,

  Ik probeer een bericht te delen op mijn zakelijke pagina (op vriendenpagina lukt wel). Dit is de melding: De privacyinstelling van dit bericht betekent dat je het niet kunt delen op de tijdlijn van “FB like pagina”. Nu maakt het niet uit of ik het nu plaats vanuit mijn “like” pagina of via de vriendenpagina. Het bericht staat op openbaar.. wat te doen om toch te kunnen plaatsen?

 3. Hallo Maureen,
  Plotseling kan ik geen berichten meer delen. Heb de berichten op ‘iedereen staan’, maar krijg desalniettemin als ik een bericht met een vriend wil delen de mededeling ‘ Vanwege de privacyinstelling van dit bericht kun je het niet delen op de tijdlijn’. Dit zowel op de eigen FB pagina als op een pagina die ik beheer. Het lijkt erop dat alle privacy instellingen goed staan.
  Rob

 4. Hoe kan ik voorkomen dat mensen mijn bericht op mijn persoonlijke Facebook delen? Ik heb het in 2 privégroepen gezet … en toch kan iemand van één van die groep het delen?

 5. Hi Maureen,

  Berichten die op mijn zakelijke pagina staan, zijn automatisch openbaar. Maar klanten of andere bezoekers kunnen mijn berichten niet delen. Hoe los ik dit op?

 6. Hoi
  Ik kan geen berichten meer plaatsen op mijn zakeleijke fb pagina want dan gaat hij over op mijn gewone fb pagina.Hoe los ik dit op ?

  MVG Patricia

 7. Hallo , bij mij staat achter die “poppetjes “ geen pijltje ! En ik wil dat ze mijn bericht delen ! Wat nu ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Delen