fbpx

Hoe verwijder ik de omslagfoto en andere foto’s van mijn Facebookpagina?

hoe verwijder ik de omslagfoto facebookpagina - Maureen Mulder

In deze video beantwoord ik de vraag van Milo. Deze vraag stelde hij onlangs via mijn Facebookpagina:

Hoe verwijder je foto’s op Facebook pagina? Ik bedoel dus. Je wijzigt iets in je omslag bovenaan. De foto wordt vervolgens ook in de foto’s geheugen opgeslagen en ook nog eens op de tijdlijn ivm gezegd wordt: die gene heeft zijn/haar profiel of omslag foto gewijzigd en als facebook even weigert er is conflict opgetreden. Vervolgens later wel 2/3 dezelfde profiel foto op de tijdlijn staat ivm dus gewijzigd is. Hoe kun je deze foto’s dan verwijderen op de tijdlijn en in de foto galerie van je facebook pagina?

In onderstaande video laat ik zien hoe je dit kan oplossen:

Vond je dit een nuttige video? Wil je dit bericht dan delen met jouw netwerk?

Hartelijke groet,

Maureen

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Delen