fbpx

Kan ik een video die al op Facebook staat nog een keer gebruiken in een bericht

Een video hergebruiken op FB

Vandaag heb ik een vraag gekregen van Sonja. En Sonja vraagt: “Als ik een video upload op Facebook kan ik dan dezelfde video nog een keer gebruiken in een bericht, zonder dat ik de video nogmaals upload?”

En dat is een hele goede vraag. Elke video die je gaat uploaden verschijnt in je overzicht van video’s. En het zou ‘raar’ zijn, als ik daar vaker dezelfde video tegen zou komen.

In onderstaande video laat ik je zien hoe je een eerder geüploade video nogmaals kunt gebruiken in een bericht.

Zoals je ziet speelt video een steeds grotere rol op Facebook. Facebook Live wordt ook steeds door meer ondernemers ingezet.

Wil je weten wat de voordelen van Facebook Live zijn voor jou als ondernemer, hoe het precies werkt en hoe jij hier meer klanten en omzet kunt genereren? Zorg dan dat je donderdag 23 juni aanwezig bent bij de live online training. Aanmelden is kosteloos (er is geen herhaling!) en kan via deze link: https://maureenmulder.nl/omc

Vond je dit een waardevol artikel? Wil je dit dan svp delen in jouw netwerk?

Wil jij meer praktische tips om meer te halen uit jouw zakelijke Facebook pagina? Kom dan naar de Facebook Implementatie Training. Meld je aan op https://maureenmulder.nl/FIT

FIT

6 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Delen