fbpx

Liken en reageren op je pagina als jezelf

Ik heb iets nieuws ontdekt op Facebook wat je nu ook op je mobiele telefoon kan toepassen: Liken en reageren op je pagina als jezelf.

Als je een bericht gepubliceerd hebt op je pagina en deze wil je liken of reageren als jezelf, dan kon je voorheen op je telefoon alleen als je eigen pagina liken. Via de computer kon je al  switchen en liken als jezelf. Maar… Dit kan nu ook op de telefoon. Super handig!

In mijn video leg ik precies uit wat je hiervoor moet doen:

Ik ben enorm benieuwd of jij deze tip ook super handig vindt. Wil jij dit delen in het reactieveld hieronder?

7 reacties

 1. Hey Maureen, superhandig. Ik beheer inderdaad diverse pagina’s van mijn klanten maar het liken als je eigen pagina is niet altijd handig. Bedankt voor je uitleg/video hierover. Het gekke is alleen dat ik deze optie nog niet heb op mijn telefoon. Komt het omdat jij je FB op de Engelse taal gezet hebt dat deze optie wel beschikbaar is?

 2. Hoi Maureen, wat voor soort telefoon heb jij (Android/iPhone)? Ik zie het bij mij niet. Zou inderdaad met de taalinstelling te maken kunnen hebben zoals Ingrid zegt.

 3. Ik heb een Android telefoon…en -omdat blijkbaar niemand anders dit heeft- vermoed ik dat het inderdaad ermee te maken heeft dat mijn telefooninstellingen in de Engelse taal staan.

 4. Hoi, fijne tip. Waarom maak jij je filmpje zo klein? Als je weet dat veel mensen dit dus op mobiel kijken is het wellicht handiger je scherm totaal in beeld te brengen en niet zo klein met allerlei teksten en jezelf ernaast??

  1. Hi Yv,

   Je hebt helemaal gelijk, maar ik kreeg het niet anders voor elkaar voor YouTube (waar de video staat). De video heb ik ‘staand’ opgenomen, terwijl voor YouTube alle video’s ‘liggend’ zijn. Vandaar de rest eromheen…

   Groetjes,

   Maureen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Delen