fbpx
Ja, ik wil de Masterclass aanvragen

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Ik ben Maureen Mulder, ads nerd en advertentiestrateeg sinds 2013. Als (enthousiaste) Facebooknerd maak ik het werk voor ondernemers leuker én makkelijker. Ik neem de complexe klus van het adverteren uit handen en zorg dat zij zichtbaar worden op Facebook & Instagram bij hun ideale klant zodat die hen veel makkelijker weet te vinden. Momenteel bestaat het merendeel van mijn klanten uit vrouwelijke ondernemers met mooie missies.

In de 10 jaren dat ik adverteer op Facebook & Instagram weet ik inmiddels wat werkt en wat niet, maar ook waar ondernemers regelmatig in de fout gaan die onnodig geld kosten (en waardoor zelfs advertentieaccounts geblokkeerd worden!). Ik wil niet pas ingeschakeld worden als een ad account geblokkeerd is, ik wil het voorkomen. Daarom heb ik deze Masterclass voor jou gemaakt, volledig gebaseerd op mijn praktijkervaringen. Gebruik die tips om jouw advertentiebudget optimaal in te zetten.

Ja, ik wil de Masterclass aanvragen

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.