fbpx

Nieuwe Facebook tab Diensten

Facebook heeft een nieuwe tab toegevoegd aan je zakelijke Facebook pagina en wel de tab Diensten.

Je kan in deze tab jouw diensten aanmaken en weergeven op Facebook. Hoe je dit doet laat ik je zien in deze video:

Vond je dit een waardevolle tip? Gebruik dan de deelknoppen om deze tip te delen met jouw netwerk.

Wil jij meer praktische tips om meer te halen uit jouw zakelijke Facebook pagina? Kom dan naar de Facebook Implementatie Training. Meld je aan op https://maureenmulder.nl/FIT

FIT

16 reacties

 1. Inderdaad Maureen, bij mij staat de naam niet eens in Services. Je hebt het erover dat je pagina dan in een andere categorie kan staan. Ik ben hier heel benieuwd naar want het is wel gaaf als je je diensten op je FB Pagina kwijt kan. Ik blijf graag op de hoogte van de ontwikkelingen.
  Dank voor het delen van de allernieuwste kennis.

 2. Hoi Maureen,

  Ik al mijn fb pagina’s verplaatst naar bedrijven en organisaties. Maar helaas de diensten knop is er niet. Zijn er nog andere mogelijkheden waardoor hij er (nog) niet is?

  Weer leuk informatief filmpje..

 3. Bij mij zijn mijn diensten alleen zichtbaar als ik op een laptop inlog. Op mijn iPhone en iPad zijn de diensten niet zichtbaar. Ik had het probleem met het tarief trouwens niet. Dat ging bij mij vlekkeloos en heb ik ook een paar keer aangepast.

 4. Hej! Ik heb gisteren ook al mijn diensten toegevoegd, en op de computer is het ook goed zichtbaar, maar op mijn iPhone niet. Kan ik het daar ook “aanzetten”?

  1. Hallo Sandra,

   Als je naar de Facebook pagina gaat via de Facebook app op jouw iPhone, dan zie je dit onder het tabje diensten (services) staan. Er is in dat scherm ook een schuifje te zien waarmee je deze diensten wel/niet kunt tonen. Kijk even of het schuifje daar goed staat.

   Hartelijke groet,

   Maureen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Delen