fbpx

Nieuwe layout Facebook pagina en hoe jij eea kan herschikken

Nieuwe layout Facebook pagina en hoe jij eea kan herschikken

Vandaag wil ik je kennis laten maken met de nieuwe Facebook layout.

Het ziet er iets anders uit dan dat je gewend bent. De grootste wijziging is eigenlijk dat alles dat eerst links stond, nu rechts staat. In essentie is er in de functies niets veranderd. Bekijk onderstaande video om te zien welke wijzigingen er zijn geweest.

Deze nieuwe layout is overigens alleen te zien op de laptop / desktop, niet op mobiele apparaten

Wil jij meer praktische tips om meer te halen uit jouw zakelijke Facebook pagina? Kom dan naar de Facebook Implementatie Training. Meld je aan op https://maureenmulder.nl/FIT

FIT

13 reacties

 1. Hallo Maureen,
  Hartelijk dank voor de duidelijke uitleg.
  Nu is het wel zo dat bij mijn Facebook Pagina nog steeds de oude layout te zien is, terwijl als ik op de Facebook van mijn man ga kijken, de layout wel veranderd is.
  Weet u misschien hoe dat zou komen en of ik dat misschien kan aanpassen?
  Alvast hartelijk bedankt en nog veel succes verder!
  Groeten Sarah

   1. Hi Philip,

    De nieuwe layout is alleen zichtbaar op laptop/desktop en wordt door Facebook overal uitgerold. Jouw pagina is vanzelf een keer aan de beurt. Kan zijn dat de verandering inmiddels wel heeft plaatsgevonden.

    Groetjes,

    Maureen

  1. Hi Sarah,

   Facebook is de nieuwe layout wereldwijd aan het uitrollen. Kan goed zijn dat jouw pagina nu inmiddels wel is aangepast. Dat gaat vanzelf, je kunt het niet zelf aanpassen

   Hartelijke groet,

   Maureen

 2. Hoi Maureen,

  Hen jij een idee waar ik in de nieuwe lay-out mijn vind ik leuk pagina’s terug kan vinden. Voorheen had ik een nieuwsoverzicht maar die is helemaal verdwenen. Ik kan ook niet meer zien welke pagina’s mijn pagina heeft geliked.

  Ik hoor/lees graag van je.

  Groetjes,
  Linda

 3. Hoi Maureen,
  kan ik ook me chatlayout weg kunnen klikken ?
  heb nu continu rechts alle personen die online zijn, kunnen die weg?

 4. Gisteren opeens ook een andere layout op mobiel. Geen data meer boven reacties op een bericht. Nu net weer de oude layout, lekker bezig dat facebook…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Delen