fbpx

Ik ben Maureen

… Facebooknerd en advertentiestrateeg

Mijn Superpower: als (enthousiaste) Facebooknerd maak ik het werk voor ondernemers leuker én makkelijker. Ik neem de complexe klus van het adverteren uit handen en zorg dat je zichtbaar wordt bij je ideale klant zodat die jou veel makkelijker weet te vinden. Zo kun jij je richten op dat wat jij het liefste doet en waar jouw kracht ligt.
Ik zorg voor een continue stroom aan high-end leads, nieuwe klanten, bomvolle webinars en uitverkochte programma’s.

Mijn missie

Boek jouw gratis
Facebook Ads
Strategiesessie!

Boek jouw gratis 30-min. Strategiesessie en ontdek hoe Facebook ads ingezet kunnen worden voor jouw bedrijf.

Waar ik voor sta

Verbinding

Persoonlijk contact en “de klik” vind ik heel belangrijk. Niet alleen de klik met de klant, maar zeker ook met de dienst of het product. Ik kan alleen iets promoten waar ik zelf in geloof en achter sta. 

Ook verbind ik mijn klanten graag met andere ondernemers in mijn netwerk als ik daar een match zie.

Inspiratie

Ik laat me inspireren en geef die inspiratie graag door. De meest inspirerende talk die ik heb meegemaakt was van Michelle Obama: zij laat zien dat je impact kunt maken door een duidelijke focus te kiezen die jou energie geeft. 
Ik krijg ook inspiratie van mijn peuterpuber Bodhi. Hij illustreert dagelijks hoe je iets wel en niet verkoopt: zijn vasthoudendheid werkt – en zijn charmante koppie erbij helemaal!

Done is better than perfect

Mijn ondernemerschap startte met een webshop in duurzame tassen. Dat leek leuk, maar toen de webshop eenmaal ‘stond’, merkte ik dat mijn passie daar niet lag. Jammer? Helemaal niet! Ik had veel geleerd over internetmarketing en social media – en ik had mijn ware passie ontdekt: Facebook. En zo creëerde ik de Facebookpagina Je Bent Een Echte Eindhovenaar Als. De inzet was om al mijn Facebooktheorieën in de praktijk te testen, waaronder Facebook-adverteren. De pagina groeide uit tot één van de meest populaire pagina’s onder Eindhovenaren, met inmiddels 10.000+ volgers. Het liep zo hard dat een collega-pagina er maar mee stopte. Dit is kenmerkend voor hoe ik werk: gewoon doen!

Ik ga voor feelgood en humor!

Ik geloof dat je heel ver komt als je werkt vanuit plezier en creativiteit. Niets voor niets ben ik dol op Disney/Pixar-films, zoals Cars, Toy Story en The Incredibles: Wijze lessen en zo veel aanstekelijke positiviteit! Frozen 2 is mijn absolute favoriet!

Toen ik begon met ondernemen was ik Lightning McQueen uit Cars: Ik kan alles zelf en heb geen team nodig. Inmiddels weet ik dat ik een team nodig heb. Zo besteed ik o.a. mijn administratie uit en is deze website ook een team-effort geweest. 

Laat mij maar lekker bezig zijn met Facebook ads 🙂

Never stop learning

Zo rondde ik twee academische studies af in Fiscaal Recht en Fiscale Economie en mag ik mezelf dus mr. drs. noemen. Als belastingadviseur ‘moest’ ik blijven leren. Als ondernemer WIL ik graag nieuwe dingen leren. Niet alleen op mijn eigen vakgebied, maar juist ook op persoonlijk vlak blijf ik mijzelf ontwikkelen.

Actie en uitdaging

Op de ski’s ben ik dolgelukkig: toen mijn man me jaren geleden meesleurde op wintersport, leerde ik mezelf skiën – en sindsdien ben ik om. Daarnaast kan ik genieten van een stand-up paddle tour – tot ik onder een brug door moet, want deze avonturier houdt niet van spinnenwebben. Actie en uitdaging zit ook in mijn vak. Denk aan: Waarom wordt de advertentie afgekeurd terwijl toch aan alle Facebook regels voldaan wordt? Wanneer kunnen we de advertentiecampagne het beste starten? Hoe kan de advertentiecampagne verbeterd worden?  Kortom, never a dull moment!

Vrijheid

De bergen en het water geven mij een gevoel van vrijheid. Ondernemerschap geeft ook vrijheid: Zelf mijn tijd in kunnen delen, zelf bepalen hoe ik werk, en zelf bepalen met wie ik werk. 

Dankzij mijn werk geef ik mijn klanten ook vrijheid. Een goede Facebook advertentie zorgt er immers voor dat jouw klanten jou vanzelf weten te vinden. 

Ik ga voor tevreden klanten

Ik heb een geweldige dag gehad als ik een bericht krijg van een klant dat haar event voor 150 deelnemers is uitverkocht!

Wil jij met mij samenwerken? Boek hieronder jouw call.

Boek jouw gratis
Facebook Ads
Strategiesessie!

Boek jouw gratis 30-min. Strategiesessie en ontdek hoe Facebook ads ingezet kunnen worden voor jouw bedrijf.

Wat anderen zeggen