fbpx

Paginaoverzicht weergeven

http://maureenmulder.nl/wp/wp-content/uploads/2015/11/Paginaoverzicht-weergeven.jpg

Facebook heeft weer een update, namelijk: Paginaoverzicht weergeven.
Door deze nieuwe toevoeging worden de berichten van andere pagina’s sneller weergegeven. Dit werkt een stuk efficiënter en het is ook een groot voordeel als je meerdere pagina’s beheert. In de video leg ik uit hoe het werkt!

Vind jij dit ook een efficiëntere update? Laat het mij weten in een reactie.

13 reacties

 1. Hai Maureen! Ik ben op eens het Pagina overzicht op mijn zakelijke FB-pagina kwijt… heb jij dat ook? Enig idee waar het gebleven is en hoe ik nu de berichten van de pagina’s die ik volg kan zien?
  Dank alvast!

   1. Ha Maureen,

    Dank voor je snelle reactie! Ik heb natuurlijk het instructiefilmpje in jouw artikel meteen bekeken en gevolgd, maar helaas…. bij mij werkt dat niet. Het heeft ongetwijfeld te maken met het feit dat ik van Facebook onlangs ‘moest’ overstappen naar Bedrijfsmanager. Heb ik gedaan, ook met mijn andere pagina’s (verdeeld over twee accounts), op zich prima.

    Alleen is er nu dus voor één van m’n Accounts (twee pagina’s) iets veranderd in de ‘gedeelten’ die getoond worden in de linkerbalk. De blokjes Info (2x) en Paginatips zijn verdwenen en lijken niet terug te halen… En dat is nou net waarin ik die tijdlijn kan volgen, want daar zit dat stukje ‘Pagina overzicht weergeven’. Kun je me nog volgen?

    Ik hoop dat jij een geniale oplossing hebt,
    dank alvast!
    Groeten
    Anneke Ranzato

    1. Hi Anneke,

     Dat was een tijdelijke bug van Facebook. Dat is nu opgelost en je ziet nu de linkerkant van jouw pagina weer zoals normaal

     Maureen

 2. Het bericht van Anneke van 8 april 2016 is nu ook bij mij van toepassing, en ik zag er nog enkele op internet!
  Is er iets bekend of dit nu ook weer een “bug” is? Ik kan er nergens een oplossing voor vinden en vind dit heel storend

  1. Beste Yvan,

   Ik heb het zelfde probleem, Facebook reageert op geen enkele manier, op internet heb ik niets kunnen vinden, Computer idee weet het ook niet en hier reageert niemand om ons te helpen! Mocht je een oplossing vinden hoop ik dat je hem wil delen?

   Groet,
   Ton

 3. Ik zie dat het een hele oude post is maar ik ben nu ook al weken mijn paginaoverzicht kwijt. Weer een bug of heeft FB iets gewijzigd?

 4. Ook ik ben al weken in de rechterkolom ‘Paginaoverzicht weergeven’ kwijt, waardoor ik de berichten van de pagina’s, die mijn pagina leuk vindt, niet meer kan bekijken. Heel lastig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Delen