fbpx

MAUREEN LEVERT VALUE FOR MONEY

Maureen levert value for money. Je krijgt meer dan je vraagt en je hebt er ontzettend veel plezier in. Zij heeft zelf dingen gevonden die ik echt nooit uitgevonden zou hebben, dus ik kan haar van harte aanbevelen.

Marieke Jonker – Parcours Partners / Professioneel Werven

Onze likes zijn vervijfvoudigd en klanten weten ons beter te vinden. 

Door een duidelijke en inspirerende workshop zijn wij door maureenmulder.nl zodanig geholpen dat wij gemotiveerd zijn om onze Facebook pagina beter te gaan benutten. 

Onze likes zijn vervijfvoudigd en klanten weten ons beter te vinden. maureenmulder.nl denkt werkelijk met je mee

Jolein Boerrigter –  Dress For Success Eindhoven

IK BEN ZELF GEEN TIJD MEER KWIJT MET DINGEN WAAR IK GEEN VERSTAND VAN HEB

Wat het mij concreet heeft opgeleverd door met maureenmulder.nl te werken is dat ik zelf geen tijd meer kwijt ben met dingen waar ik geen verstand van heb. Het belangrijkste argument om met Faceonline te werken is dat het heel persoonlijk is. Er wordt accuraat gewerkt en snel.

Francois van Iersel – Pest Free Nederland

een significante toename van het aantal zaken 

“Via het door haar geschreven e-boek “De kracht van het blauwe monster” ben ik in contact gekomen met Maureen Mulder van maureenmulder.nl. Maureen heeft onze Facebook-campagne vormgegeven en uitgevoerd. Wij zijn een juridische dienstverlener en bieden WOZ-bezwaarprocedures op basis van no-cure-no-pay aan. Maureen is erg toegewijd en de manier waarop zij onze campagne heeft vormgegeven, gemonitord en haar communicatie hierover met ons heb ik als zeer prettig en deskundig ervaren. Voor ons heeft de campagne van Maureen geleid tot een significante toename van het aantal aangemelde zaken via onze website. Vanwege haar deskundigheid, prettige wijze van communiceren en behaalde resultaten zal ik ook in de toekomst met Maureen samenwerken.”

Mr. Stan Mrosek – WOZbezwaar.biz

Via Meet2Match georganiseerd door www.samenvooreindhoven.nl werd Dress for Succes gekoppeld aan Maureen. Zij had voor ons een inspirerende workshop voorbereid om ons wegwijs te maken in de wereld van social media. Door haar enthousiaste en duidelijke uitleg werden we gemotiveerd om onze Facebook-pagina te gaan benutten. Dankzij Maureen als ondersteunende back-up heeft onze pagina al 10 keer meer vrienden en leverde ons al vele mooie nuttige spullen op. Maureen bedankt voor je superondersteuning en goede tips!

Jolein Boerrigter

Overzichtelijke en duidelijke uitleg met veel interactie, ook al zit je op een ‘verschillend’ niveau.

L. Saris
Heel praktisch en je kunt ter plekke al dingen op je Facebook instellen. De training zit heel goed in elkaar
E. van der velden
Veel praktische informatie van een expert, en je kunt meteen aan de slag met de tips/informatie. En tijdens de training wordt de stof ook direct toegepast
N. van der Palen
Concreet met hulp aan de slag! Mooie combinatie van theorie en praktijk op basis van de vragen die je hebt en op basis van een doel dat je voor die avond hebt gesteld
A. Buiskool
Praktische benadering over het inrichten en gebruik van de Facebook pagina.
G. Kranendonk
Je krijgt handvatten om Facebook beter te begrijpen en effectiever te gebruiken. Maureen heeft antwoord op alle vragen.
A. Cusinello

Je krijgt snel een overzicht en kunt praktisch aan de slag.

M. Jans

Erg praktijkgericht, waardoor je op dezelfde avond een eigen Facebook pagina kan bouwen 

G. Light
Ervaar het zelf!
F. Cremers