fbpx

Ter inspiratie: Mijn 10 favoriete quotes

Ter inspiratie Mijn 10 favoriete quotes

Deze keer eens iets anders dan een Facebook tip. Mijn familie uit het buitenland was op bezoek en ze wilden graag het PSV stadion zien. De rondleiding ging ook langs de kleedkamers, en dit is een van de quotes die daar aan de muur hangt. Misschien wel een van de redenen wat heeft bijgedragen aan het landskampioenschap?

Maureen Mulder - He who does not want to win has already lost

Vandaag wil ik dan ook graag met jou 10 van mijn favoriete quotes delen. Hopelijk raak jij hierdoor ook geïnspireerd!

Heb jij ook een favoriete quote? Deel deze in de reacties!

Zo kunnen wij elkaar inspireren en motiveren 🙂

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Benieuwd naar mijn andere favoriete quotes? Kijk op mijn Pinterest Board:

https://nl.pinterest.com/MaureenMMulder/favorite-quotes/

 

Wat is jouw favoriete quote? Deel deze in de reacties!

 

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Delen