fbpx

Waar vind ik de mensen die mijn pagina geliked hebben (en een alternatieve manier om iemand beheerder te maken van jouw pagina)

Waar vind ik de mensen die mijn pagina geliked hebben

Onlangs kreeg ik de vraag waar je de mensen kan vinden die jouw Facebook pagina geliked hebben. In mijn video van deze week leg ik dit graag aan jou uit.

Ook laat ik je in mijn video zien dat er een alternatieve manier is om iemand heel makkelijk beheerder te maken van jouw pagina. De nieuwe beheerder hoeft hierdoor alleen nog maar jouw Facebook pagina te liken.

Bekijk hier mijn video:

Vond je dit een waardevolle tip? Gebruik dan de deelknoppen om deze tip te delen met jouw netwerk.

Wil jij meer praktische tips om meer te halen uit jouw zakelijke Facebook pagina? Kom dan naar de Facebook Implementatie Training op 11 of 25 mei a.s. Meld je aan op https://maureenmulder.nl/FIT

Heb jij ook een Facebook vraag voor mij? Laat het mij weten op mijn Facebook pagina https://www.facebook.com/faceonline.nl/ of mail naar office@maureenmulder.nl, misschien behandel ik jouw vraag dan wel in mijn volgende video!

2 reacties

  1. Dank je we Maureen voor het delen van je kennis. Mijn vraag is: waarom zou je iemand beheerder willen aken van je pagina? wat is/zijn de voordelen daarvan?

    1. Hi Marijke,

      Ik adviseer om altijd minstens 2 beheerders te hebben op je pagina. Mocht er onverhoopt iets met jouw persoonlijk Facebook account gebeuren of een andere calamiteit, dan kan de andere beheerder in ieder geval nog bij jouw zakelijke pagina. Zorg wel dat je iemand de paginarol ‘beheerder’ toekent die je kunt vertrouwen. Want die persoon krijgt dezelfde rechten als jou en kan -strikt genomen- ook jou als beheerder van de pagina verwijderen

      De methode die ik in de video laat zien is vooral van toepassing in situaties waar mensen geen FB vrienden willen worden, maar wel iemand om zakelijke redenen toegang willen geven tot de FB pagina. Bijvoorbeeld, zodat die persoon advertentiecampagne op kan zetten op de zakelijke pagina (in geval van outscourcing). Het gaat dan niet om de rol ‘beheerder’, maar bijv adverteerder. Die heeft minder rechten dan de rol van ‘beheerder’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Delen