fbpx

Waarom werkt adverteren op Facebook niet voor mij?

Waarom werkt adverteren op Facebook niet voor mij

Deze vraag en frustratie krijg ik regelmatig. Het maken van een advertentie is niet zo moeilijk, maar als je het niet goed doet kan het veel geld kosten.

Daarom dat ik deze video voor jou heb opgenomen, waarin ik de 2 grootste oorzaken noem waarom adverteren op Facebook niet werkt voor de meeste ondernemers.
Je kunt deze video hieronder bekijken.

Laat me in de reacties onder dit bericht weten wat je vond van de video?

Wil je meer weten over adverteren op Facebook?

Op woensdag 20 juni a.s. geef ik de training Adverteren in één Dag. Deze trainingsdag is een echte leerversneller! In deze training krijg je antwoord op de volgende vragen: “Hoe zorg ik ervoor dat mijn advertentie getoond wordt aan mijn doelgroep?”, “Waar moet een goede advertentie aan voldoen?”, “Waar moet ik op letten bij adverteren via Facebook om te voorkomen dat Facebook mijn account sluit?” en nog veel meer vragen. Meld je aan op https://maureenmulder.nl/adverteren-in-een-dag/

NU TIJDELIJK COMBIDEAL 2 VOOR 1!

Mijn doel is dat je tijdens en na de training actief aan de slag gaat met het geleerde. Het komt regelmatig voor dat deelnemers later niet meer weten hoe het ook alweer zat, als ze het zelf moeten doen. Anderszijds zie ik ook dat sommige kopers van mijn online training behoefte hebben aan extra begeleiding. Daarom kun je TIJDELIJK gebruik maken van deze combideal 2 VOOR 1:

ONLINE TRAINiNG MONSTERLIJK GOED ADVERTEREN + LEERVERSNELLER ADVERTEREN IN 1 DAG

Zo heb je na het bijwonen van de training nog de mogelijkheid om eea nog eens rustig na te kijken. Anderszijds biedt de 1-daagse leerversneller een praktische dag waarbij je niet alle video’s zelf hoeft te doorlopen, direct jouw vragen kan stellen en – vanwege de kleine setting- evt te brainstormen over een persoonlijke strategie of advertentiecampagne voor jouw bedrijf!
Ben je benieuwd naar wat andere deelnemers van deze traingen vonden? Kijk dan op de websites https://maureenmulder.nl/adverteren-in-een-dag/ en https://maureenmulder.nl/MGA

LET OP: ER ZIJN MAXIMAAL 10 PLEKKEN BESCHIKBAAR. DIT AANBOD GELDT DAN OOK TOT 20 JUNI OF TOTDAT DE LEERVERSNELLER VOL IS!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Delen