fbpx

Wat zijn weergaven op mijn pagina en kan ik zien wie dat zijn geweest

Wat zijn weergaven op mijn pagina en kan ik zien wie dat zijn geweest

Vandaag beantwoord ik de vraag van Nyantrie. Zij vraagt: ‘Ik ontvang vaak een melding dat ik zoveel nieuwe weergaven heb op mijn pagina, maar ik kan niet zien wie dat zijn geweest. Is dit te achterhalen?’

Deze vraag beantwoord ik in deze video.

Vond je dit een waardevol artikel? Wil je dit dan svp delen in jouw netwerk?

Wil jij meer praktische tips om meer te halen uit jouw zakelijke Facebook pagina? Kom dan naar de Facebook Implementatie Training. Meld je aan op https://maureenmulder.nl/FIT

FIT

10 reacties

  1. Hi Berdien,

   Dat is helaas niet mogelijk. Het is ook een manier van Facebook om jouw pagina bij jou onder de aandacht te houden ;-)

 1. Dus op de vraag: “Wat zijn weergaven op mijn pagina en kan ik zien wie dat zijn geweest”, is het antwoord: “Nee”. Punt uit.

  Als iemand mijn pagina leuk vindt, heb ik een weergave. En dan weet ik meteen ook wie het is, hij of wij heeft net mijn pagina “geliked”.
  Maar wanneer iemand die mijn pagina al reeds geliked heeft, en achteraf terugkomt, krijg ik een nieuwe weergave maar weet ik niet wie het is.
  Voor mij blijft de vraag ofwel net beantwoord, ofwel is het gewoon “nee”.

 2. Ik heb een filmpje van mij zelf op facebook staan, en stel ik heb geen vrienden die het kunnen zien en niet bij mij op facebook staan vermeld als vrienden. maar ik zie wel telkens dat mijn facebook weer een weergave cijfer hoger is gekomen, bekijkt dan iemand toch mijn filmpje want mijn facebook is wel openbaar

  1. Hi Bernadet,

   Als het filmpje ook openbaar is, dan zou dat kunnen. Onderaan elke video staat ook het aantal weergaven van die video. Dus als je naast een pagina weergave ook een videoweergave hebt, dan heeft die persoon ook (een stukje van) je video bekeken.

   Hartelijke groet,

   Maureen

 3. Ik heb geen zakelijke pagina maar zie bij mijn pagina bij berichten geen weergaven staan maar als mijn man op zijn pagina naar mijn bericht gaat ziet hij dat wel, waarom zie ik dat niet of naar heel af en toe en kan het samen met het aantal reacties op het bericht vermeld worden?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Delen