fbpx

Zo rangschik jij jouw pagina’s en andere favorieten op jouw Facebook startpagina

Ik heb een vraag van Ingrid gekregen en zij vraagt: “Als ik op mijn startpagina ben, dan zie ik aan de linkerkant een overzicht van de pagina’s die ik beheer. Maar ik wil ze graag in een voor mij logische volgorde zetten. Is dat mogelijk?”

Het antwoord hierop is: “ja, dat is mogelijk.”

Hoe je dit kunt doen, laat ik je zien in onderstaande video.

Vond je dit een waardevol artikel? Wil je dit dan svp delen in jouw netwerk?

Wil jij meer praktische tips om meer te halen uit jouw zakelijke Facebook pagina? Kom dan naar de Facebook Implementatie Training. Meld je aan op https://maureenmulder.nl/FIT

FIT

Eén reactie

  1. ineens zijn mijn snel koppeling en favorieten weg uit mijn Facebook .kunnen jullie die terug opzetten op mijn Facebook. Of een handleiding door sturen dat ik zelf terug kan op zetten op mijn Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Delen