fbpx

Zo verwijder je een Facebook pagina uit Business Manager

Facebook wilt graag dat paginabeheerders met de Business Manager (Bedrijfsmanager) gaan werken. Zeker als er meerdere paginabeheerders zijn. Een van de voordelen is, is dat je dan geen Facebook vrienden hoeft te worden met de andere pagina beheerder (bijv. collega) om toegevoegd te kunnen worden als beheerder. Ook zou het voordelen hebben als je gaat adverteren met Facebook.

Ik heb de Business Manager geprobeerd, maar ik ben er vrij snel weer mee gestopt.

Waarom?

Ik ontdekte dat ik de Facebook pagina’s die in de Business Manager waren opgenomen moeilijker via mobiele apparaten te beheren zijn. Een van de dingen die ik vaak doe, is het delen van relevante Facebook berichten vanaf mijn tijdlijn naar mijn Facebook pagina.

Als de Facebook pagina in de Business Manager is opgenomen, dan kan ik die betreffende pagina niet kiezen als de pagina waarop ik dat bericht wil delen. Deze pagina staat er gewoon niet tussen! En je kan niet een bericht delen via de Business Manager. Dan zou ik dus elk bericht apart aan moeten maken in de Business Manager. En dat is niet handig!

Hoe krijg ik mijn Facebook Pagina uit Business Manager? 

In onderstaande video zie je de methode zoals ik die zelf heb toegepast:

Op dit moment zie ik persoonlijk alleen voordelen voor het gebruik van Business Manager voor agencies. Niet voor ondernemers die zelfstandig hun eigen Facebook pagina (‘s)  beheren. Daarom ga ik ook niet verder in op de Business Manager zelf.

Gebruik jij wel de Business Manager? Dan ben ik erg benieuwd naar de voordelen die Business Manager voor jou biedt. Wil je deze delen in jouw reactie onder dit artikel?

 

Delen

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email