fbpx

Zo voeg je een winkelgedeelte toe (shopping tab) aan jouw Facebook pagina

Hoe voeg ik een winkelgedeelte toe aan mijn Facebook pagina

In dit artikel ga ik de vraag van Martin beantwoorden. Martin wil graag weten hoe je een winkelgedeelte aan jouw Facebookpagina toevoegt en wat de mogelijkheden zijn.

In onderstaande video’s laat ik jou zien hoe ik het winkelgedeelte op mijn eigen Facebook pagina heb ingesteld en hoe jij dat ook kunt doen.

Daarnaast vertel ik je ook hoe jij de linkerkolom op jouw Facebook pagina aan kunt passen voor wat betreft de zichtbaarheid van de onderdelen die links op jouw Facebook pagina staan. 

LET OP: Als je niet de mogelijkheid hebt om de valuta van jouw winkel te wijzigen, verwijder dan eerst het winkelgedeelte (zie bovenstaande video rond 11e minuut) en voeg het daarna opnieuw toe. Dan kun je alsnog de valuta voor jouw winkelgedeelte kiezen. 

UPDATE:

Facebook heeft het proces iets gewijzigd en onderstaand keuzescherm “Betalingsmethode selecteren” toegevoegd als je het shopping-gedeelte wilt toevoegen:

Na deze stap kun je de valuta voor jouw winkel kiezen en is de rest van het proces hetzelfde als hierboven te zien is in de eerste video.

Help! Ik heb geen shopping tab op mijn Facebook pagina!

Is dit bij jou het geval, bekijk dan onderstaande video: 

 

 

fb winkelgedeelte fb winkelgedeelte fb winkelgedeelte

Hoe ga jij het winkelgedeelte gebruiken op jouw Facebook pagina? Ik lees het graag in de reacties hieronder!

 

Vond je dit een waardevol artikel? Wil je dit dan svp delen in jouw netwerk?

Wil jij meer praktische tips om meer te halen uit jouw zakelijke Facebook pagina? Kom dan naar de Facebook Implementatie Training. Meld je aan op https://maureenmulder.nl/FIT

FIT

Delen

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email